WORKSHOP
INTUÏTIEF ENCAUSTIC ART

NU GEEN 85 EURO MAAR 30 EURO PER PERSOON INCL. LUNCH

Doelgroep: Beginners & Gevorderd
Kosten: Van €85,- voor €30,- incl. btw per persoon 
Inbegrepen: Materiaal, gereedschap, koffie/thee, fris wat lekkers en lunch
Tijdsduur: 3 á 4 uur 
Groep: tot 6 personen
Waar: Hoorn (of in overleg bij jou op locatie)

Wat gaan we doen?

We gaan intuïtief een bijenwas-tekening maken. Vooraf bedenk je een onderwerp of een vraag. Op gevoel pak je de kleur bijenwas en strijk je over de warmte ijzer. Vervolgens strijk je dit op speciaal Encaustic Art papier. Zo ga je steeds door met de kleuren totdat jij het gevoel hebt dat je klaar bent met de tekening. Vervolgens wrijf je met een zachte doek over je tekening. De heldere kleuren worden nog sprekender en er komt nóg meer diepte in. Schrijf op wat je ziet en voelt bij de tekening. Met Encaustic is alles wat je maakt uniek, geen enkel is hetzelfde.

Tijdens het proces van intuïtief schilderen ontstaan prachtige beelden die een persoonlijke betekenis voor jou kunnen hebben. Deze beelden kunnen een reflectie zijn van je huidige gemoedstoestand of van de onderwerpen die op dat moment belangrijk voor je zijn. Soms is de betekenis niet meteen duidelijk, maar wordt het inzicht later duidelijk. Het is een fascinerende ontdekkingstocht om te achterhalen welke boodschappen je onbewuste zelf communiceert via Encaustic Art.

Reserveer nu

MIJN GEGEVENS

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)