Hey! Ik ben
Judith Grippeling

Ik ben een

Hey, ik ben Judith

Mij in het kort

Zie mij als een onuitputtelijke bron van creatieve ideeën. Mijn specialiteit ligt in het ontwerpen van strakke, professionele websites, catchy logo’s, en het creëren van solide branding voor freelancers en ondernemende zzp’ers. Ik ben gedreven, ken mijn doelen, heb het lef om risico’s te nemen en blijf altijd met beide voeten stevig op de grond, vol positiviteit.

Wanneer ik niet in de weer ben met pixels en paletten, dan kun je me wel in de keuken vinden. Het experimenteren met smaken en gerechten is een genot. Festivals zijn mijn tweede thuis, en ik ben altijd in voor een rondreis of een fototrip. Even genieten in de tuin? Ook dat hoort bij mijn favoriete bezigheden.

Wat mijn zakelijke carrière betreft, kan ik met trots zeggen dat ik drie gezonde bedrijven beheer en drie merken bezit. Is dat zonder hobbels gebeurd? Absoluut niet. Ik heb mijn aandeel in vallen en opstaan gehad, maar wat belangrijk is, is dat ik nooit ben blijven liggen. Fouten werden gemaakt, en eerlijk gezegd, er ging behoorlijk wat geld in rook op. Maar in plaats van erover te piekeren, ben ik er eigenlijk dankbaar voor. Het heeft me laten groeien en me waardevolle lessen geleerd.

Mijn spirituele reis begon 19 jaar geleden, toen het lot mijn oudste zus van me wegnam. Ze was slechts 30 jaar oud. Ze was meer dan alleen een zus voor me, ze was mijn gids, mijn inspiratie. Haar verlies liet me achter met een zee van onbeantwoorde vragen. Wat gebeurt er na de dood? Is het dan echt over? Is er een leven na dit leven? Deze vragen zullen wellicht voor altijd onbeantwoord blijven. Maar dit persoonlijke verlies opende wel de deuren naar spiritualiteit voor me.

Ik dook diep in de wereld van het spirituele, volgde diverse cursussen, workshops en opleidingen. Ik leerde mediteren, manifesteren en zelfs tarotkaarten lezen. Ik deed zelfs een tijdje tarotkaartlezingen voor anderen tijdens Ladies Night avonden – een geweldige ervaring!

Ik ruilde Hoorn, mijn vertrouwde haven, in voor Sneek. Gelokt door de liefde. Maar niet lang daarna ontdekte ik dat Sneek niet echt mijn plek was. Mijn spirituele avonturen raakten op de achtergrond en verdwenen uiteindelijk helemaal uit mijn routine. Zeven jaar heb ik in Sneek doorgebracht, een periode waarin het thuisgevoel als sneeuw voor de zon verdween. Ik had geen idee hoe ik dat warme, vertrouwde gevoel weer kon oproepen.

Het besluit om te verhuizen was niet lichtzinnig genomen, maar het kon eigenlijk niet anders. Al met al was het een flinke uitdaging. Corona gooide roet in het eten en maakte de zaken nog complexer. Als zelfstandige was het ook nog eens moeilijk om een hypotheek te krijgen. Maar toen kwam er een verrassende wending. Ondanks alle obstakels die Corona op mijn pad legde, hielp het me onverwacht om mijn financiën te verbeteren. Mijn cijfers schoten omhoog, net zoals de bank graag wilde zien.

 

We hadden een stulpje gevonden in Schagen! Wat een feest! Nog geen maand nadat we de sleutel hadden ontvangen, kregen we een bericht van VT Wonen; ons huis zou een make-over krijgen! Het voelde alsof we een winnend lot in handen hadden. Het was een geweldige ervaring en nu voel ik me echt weer thuis. Het was iets wat ik enorm had gemist. Ik voel me weer geaard, ik ben terug en voel me geweldig! Heb ik dit zelf gemanifesteerd? Ik denk het wel. Hoe manifesteer je dingen? Daarover zal ik later meer vertellen.

Ik heb mijn spirituele activiteiten nieuw leven ingeblazen en ik voel me weer een gelukkig mens! Nu is het jouw beurt. Ik sta klaar om je te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, maar ook jou als persoon. Op naar Next Level!

Ideeën verspreider

Mijn Skills

LOVE IT
BRAINSTORMEN
99%
TAROT
99%
CREATIEF
99%
MOTIVEREND
99%
MANIFESTEREN
99%
SPIRITUEEL
99%
Durf te dromen, te doen en te groeien!

CREATIEVE IDEEËN INDUSTRIE

-ZIT JE VAST IN JE ONDERNEMING?

ONDERNEEM MET GEVOEL

Ben je momenteel zoekende naar de juiste koers voor jouw onderneming?  En is je creatieve mind ver te zoeken? Diep van binnen weet je dat er veel meer uit je onderneming te halen valt. Ik sta klaar om jou te helpen jouw innerlijke creativiteit te herontdekken. En ja, ook jij bezit een creatieve vonk!

Ik ben vastbesloten om al mijn ideeën met betrekking tot jouw bedrijf met jou te delen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe kansen en innovatieve concepten voor jouw onderneming. Mijn hoofd zit boordevol inspiratie, en ik deel deze graag met jou. Natuurlijk ben jij degene die bepaalt wat je met deze ideeën doet.

Mijn doel is om jou te helpen nieuwe perspectieven te ontdekken, diepgaande inzichten te verkrijgen en doeltreffende oplossingen te vinden. Je zult merken dat de deur naar groei, ontwikkeling en positieve veranderingen wijd open staat.

VOOR JOU!

Mijn gratis tips hoe je aan ideeën komt

Vul je naam en email adres in en ontvang direct mijn tips!

Missie

Mijn missie is om individuen te begeleiden en te inspireren bij het bereiken van persoonlijke groei, empowerment en succes in hun bedrijf. Ik streef ernaar om mijn cliënten te helpen hun volledige potentieel te realiseren en een leven te leiden dat in lijn is met hun waarden, passies en doelen. Mijn focus ligt op het bieden van persoonlijke ondersteuning om nieuwe inzichten te krijgen, obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Ik geloof dat iedereen de capaciteit heeft om te groeien en te bloeien.

Visie

Mijn visie is een wereld waarin individuen empowered zijn en de regie nemen over hun eigen leven. Ik streef ernaar om een leidende rol te spelen in het begeleiden van mensen naar een betere versie van zichzelf. Door persoonlijke groei te bevorderen, willen ik een positieve impact hebben op het leven van mijn klanten, hun relaties, carrières en algeheel welzijn. Mijn visie is om een vertrouwde bron van ondersteuning te zijn, die mensen inspireert en in staat stelt om hun dromen na te jagen.

WAT HEB IK JOUW TE BIEDEN?

Brainstormen, ik hou d’r van! Overal waar ik kom of ben zie ik kansen, ideeën en doe ik veel inspiratie op. Kansen liggen letterlijk op straat maar velen zien ze niet, of lopen vast in hun eigen onderneming om te groeien waardoor ze het niet meer zien.

Branding is de sleutel tot het opbouwen van een sterk merk dat impact heeft, blijft hangen en een blijvende indruk maakt. Het is een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven en een krachtig middel om waarde te creëren en succes te behalen.

Neem een duik in onze blogpagina.

Of je nu op zoek bent naar praktische tips, creatieve ideeën of gewoon een leuk verhaal, onze blogpagina is de plek waar je het allemaal kunt vinden. Veel leesplezier!

 

 

Een Tarot kaartlegging is geen voorspelling van de toekomst, maar een hulpmiddel voor zelfreflectie en bewustwording. Ik interpreteer de kaarten met mijn intuïtie. Uit de Tarot kaarten haal ik informatie over jou pad die je aan het bewandelen bent. 

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)