Ondernemer en vrijwilliger zijn

In de wereld van hectische deadlines, torenhoge to-do lijsten, een hoofd vol ondernemersplannen en een overvolle agenda, besloot ik als drukke ondernemer dat het tijd was om uit mijn comfortzone te gaan. Ik ben officieel een “Dierenbuddy” voor de dierenbescherming geworden – ja, serieus! 😎

Dus… Ik ben aangewezen als de officiële hondenfluisteraar van Callantsoog! 😂 Hiermee help ik Cindy, een vriendelijke en lieve vrouw die elke ochtend worstelt met haar reuma en hartproblemen. Terwijl zij zich voorbereidt voor de dag, gaan Frey, Finn en ik naar het strand van Callantsoog.

Elke week, stipt om 8 uur ‘s ochtends, verschijn ik op het strand van Callantsoog met deze twee enthousiaste hondjes. Een uur vol ondeugende streken, zand in onze poten, het geluid van de golven en verhalen uitwisselen met de meeuwen. Het geluid van de meeuwen hoog boven me nodigt uit om los te laten en te genieten van het hier en nu.

Maar hoe combineer je ondernemerschap met vrijwilligerswerk als Dierenbuddy? Ik zal je vertellen hoe ik deze geweldige reis begon! In mijn vrije tijd – die zeldzaam is – koos ik ervoor om dierenbuddy te worden. Even mijn ondernemershoedje afzetten. Samen met Frey & Finn rennen we dan ook elke week het strand op! Door weer en wind. Even geen telefoon, geen appjes, geen mails, geen internet, even helemaal geen prikkels. Heerlijk ontsnappen van de dagelijkse drukte en genieten van het moment.

Het is niet altijd makkelijk om mijn ondernemersagenda te combineren met Dierenbuddy zijn, maar het brengt een onbeschrijflijke voldoening met zich mee. In de tijd samen met Frey & Finn op het strand, vind ik ook inspiratie en creativiteit voor mijn onderneming.

Als dierenbuddy merk ik dat we soms even moeten stilstaan en de wereld vanuit een ander perspectief moeten bekijken. Want door te geven, ontvangen we zoveel meer terug. Ongeacht hoe druk je ondernemersagenda ook is!

Een trotse Dierenbuddy voor Callantsoog!

*Lees ook ons interview in het Noord Hollands Dagblad (Schager Courant)

*Delen op Social Media

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)