Verkopen op Bol.com

Waarschijnlijk wisten jullie het al, ik ben echt een e-commerce duizendpoot. Soms lijkt het alsof ik op het internet een dansje doe tussen succes en falen. Maar hé, dat is het leven van een ondernemer, toch? 😂 Gelukkig heb ik na vele pogingen ontdekt wat werkt en wat je beter kunt vermijden. Nu heb ik veel ervaring in het verkopen van digitale producten op Etsy, het creëren van “Cash Cow” video’s op YouTube, Print on Demand, Google Adsense, Affiliate marketing, Bol.com en nog veel meer, dat is nog maar het topje van de online-ijsberg!

Als Grafisch Vormgever en Brainstormer met Tarot leggingen vragen mensen me vaak: “Hoe doe je dat allemaal en blijf je staande?” Nou, het antwoord is automatisering! Ik heb zoveel processen geautomatiseerd dat het lijkt alsof ik een team van robot-assistenten heb (zou wel geweldig zijn, toch?). Vooral wordt er gevraagd naar hoe je verkoper wordt op Bol.com. Daarom heb ik mijn bol.com ervaring in een gloednieuw E-book geschreven over hoe je daar succesvol kunt zijn.

Maar wat ik er wel duidelijk bij wil vertellen is dat automatisering niet betekent dat ik lui om mijn VT Wonen bankstel lig terwijl de centjes binnenstromen. Oh nee, dat was mooi geweest! 😆 De eerste twee jaar na mijn start op Bol.com was een achtbaan van hard werken! Het begon met het bouwen van mijn Merk, en jeetje, dat kostte tijd! Het vinden van winnende producten, leveranciers vinden, inkopen doen, verpakken en labelen – ik voelde me soms als een logistiek bedrijf op speed! Maar door die wilskracht en toewijding heb ik nu een solide merk op Bol.com opgebouwd en sta ik trots met mijn producten op die felbegeerde 1e pagina.

Nu, het leuke gedeelte: ik hoef me niet meer uit te sloven met dagelijkse verzendingen. Ik heb een briljant systeem opgezet waarin ik elke 2 weken mijn voorraad naar het magazijn van Bol.com stuur, zij doen de rest! “Select, vandaag besteld, morgen in huis” – Je kent het wel van Bol…! Dit geeft me zoveel vrije tijd dat ik zelfs ben begonnen met vrijwilligerswerk voor de Dierenbescherming!

Nu ben ik zo enthousiast om mijn kennis en ervaring met jullie te delen. Daarom kun je mijn nieuwste E-book downloaden en alles ontdekken over het succesvol verkopen op Bol.com. En profiteer van de exclusieve 20% korting als je de code “SUCCESVOL2023” gebruikt bij het afrekenen.

Natuurlijk wil ik jullie feedback en reacties horen zodra jullie mijn E-book hebben verslonden. Laten we samen groeien, lachen om onze fouten en de successen vieren!

Klik hier om het E-book te bemachtigen en jouw bol.com-avontuur te beginnen: https://juudidith.nl/product/verkopen-op-bol-com/

Dank jullie wel voor het meegaan op deze waanzinnige reis.
We gaan nog veel meer onvergetelijke avonturen beleven!

*Delen op Social Media

MIJN GEGEVENS

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)