Leverings- en Retourbeleid

Bedankt voor je interesse in onze producten, diensten en digitale producten! Om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt van hoe onze levering en retourprocedure verloopt, hebben we hieronder ons beleid uiteengezet. Neem alsjeblieft de tijd om het door te lezen.

Levering van fysieke producten:

– Zodra je bestelling is geplaatst, streven we ernaar om deze binnen 3 werkdagen te verzenden.

– We maken gebruik van vertrouwde verzendpartners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je aankomt.

– Verzendkosten en geschatte levertijden worden vermeld tijdens het afrekenproces, afhankelijk van je locatie.

Retourneren van fysieke producten:

– We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren, maar als je niet tevreden bent met je aankoop, accepteren we retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst van het product.

– Het geretourneerde product moet ongebruikt, in de originele verpakking en in dezelfde staat zijn als waarin het werd ontvangen.

– Neem contact met ons op via info@juudidith.nl om een retourzending aan te vragen. We voorzien je van verdere instructies en het retouradres.

– Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourzendingen voor jouw rekening zijn, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Levering van diensten:

– Na het boeken van een van onze diensten zullen we contact met je opnemen om de details en planning af te stemmen.

– Ik streven ernaar om mijn diensten tijdig en professioneel te leveren, in overeenstemming met de afgesproken afspraken en specificaties.

Annulering en terugbetaling van diensten:

– Mocht je om welke reden dan ook je geboekte dienst willen annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

– Bij annulering vóór 5 dagen voor de geplande dienstverlening, bieden we een volledige terugbetaling aan.

– Bij annulering binnen 3 dagen voor de geplande dienstverlening behouden we het recht voor om een redelijke annuleringskosten in rekening te brengen, afhankelijk van de voorbereidingen die al zijn getroffen.

Levering van digitale producten:

– Direct na aankoop ontvang je een e-mail met instructies voor het downloaden of toegang krijgen tot het digitale product.

– Mocht je problemen ondervinden bij het downloaden of toegang krijgen tot het digitale product, neem dan contact met ons op via info@juudidith.nl voor ondersteuning.

Retourneren van digitale producten:

– Vanwege de aard van digitale producten kunnen we geen retourzendingen of terugbetalingen accepteren nadat het digitale product is gedownload of toegankelijk is gemaakt.

We hopen dat dit beleid je een duidelijk beeld geeft van hoe we omgaan met de levering en retournering van onze producten, diensten en digitale producten. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!

Hartelijk dank voor je vertrouwen in Juudidith!

 

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)