Hey! Ik ben
Judith Grippeling

Ik ben een

CREATIEVE IDEEËN INDUSTRIE

-ZIT JE VAST IN JE ONDERNEMING?

ONDERNEEM MET GEVOEL

Ben je momenteel zoekende naar de juiste koers voor jouw onderneming?  En is je creatieve mind ver te zoeken? Diep van binnen weet je dat er veel meer uit je onderneming te halen valt. Ik sta klaar om jou te helpen jouw innerlijke creativiteit te herontdekken. En ja, ook jij bezit een creatieve vonk!

Ik ben vastbesloten om al mijn ideeën met betrekking tot jouw bedrijf met jou te delen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe kansen en innovatieve concepten voor jouw onderneming. Mijn hoofd zit boordevol inspiratie, en ik deel deze graag met jou. Natuurlijk ben jij degene die bepaalt wat je met deze ideeën doet.

Mijn doel is om jou te helpen nieuwe perspectieven te ontdekken, diepgaande inzichten te verkrijgen en doeltreffende oplossingen te vinden. Je zult merken dat de deur naar groei, ontwikkeling en positieve veranderingen wijd open staat.

VOOR JOU!

Mijn gratis tips hoe je aan ideeën komt

Vul je naam en email adres in en ontvang direct mijn tips!

Wie ben ik?

Judith Grippeling

Zie mij als een onuitputtelijke bron van creatieve ideeën. Mijn specialiteit ligt in het ontwerpen van strakke, professionele websites, catchy logo’s, en het creëren van solide branding voor freelancers en ondernemende zzp’ers. Inmiddels 15 jaar in het bezit van Tarotkaarten waarmee ik vele kaartleggingen heb gedaan. Ik ben gedreven, ken mijn doelen, heb het lef om risico’s te nemen en blijf altijd met beide voeten stevig op de grond, vol positiviteit.

Missie

Mijn missie is om individuen te begeleiden en te inspireren bij het bereiken van persoonlijke groei, empowerment en succes in hun bedrijf. Ik streef ernaar om mijn cliënten te helpen hun volledige potentieel te realiseren en een leven te leiden dat in lijn is met hun waarden, passies en doelen. Mijn focus ligt op het bieden van persoonlijke ondersteuning om nieuwe inzichten te krijgen, obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Ik geloof dat iedereen de capaciteit heeft om te groeien en te bloeien.

Visie

Mijn visie is een wereld waarin individuen empowered zijn en de regie nemen over hun eigen leven. Ik streef ernaar om een leidende rol te spelen in het begeleiden van mensen naar een betere versie van zichzelf. Door persoonlijke groei te bevorderen, willen ik een positieve impact hebben op het leven van mijn klanten, hun relaties, carrières en algeheel welzijn. Mijn visie is om een vertrouwde bron van ondersteuning te zijn, die mensen inspireert en in staat stelt om hun dromen na te jagen.

VOLG OOK MIJN BLOG POSTS

WAT HEB IK JOUW TE BIEDEN?

Brainstormen, ik hou d’r van! Overal waar ik kom of ben zie ik kansen, ideeën en doe ik veel inspiratie op. Kansen liggen letterlijk op straat maar velen zien ze niet, of lopen vast in hun eigen onderneming om te groeien waardoor ze het niet meer zien.

Branding is de sleutel tot het opbouwen van een sterk merk dat impact heeft, blijft hangen en een blijvende indruk maakt. Het is een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven en een krachtig middel om waarde te creëren en succes te behalen.

Neem een duik in onze blogpagina.

Of je nu op zoek bent naar praktische tips, creatieve ideeën of gewoon een leuk verhaal, onze blogpagina is de plek waar je het allemaal kunt vinden. Veel leesplezier!

 

 

Een Tarot kaartlegging is geen voorspelling van de toekomst, maar een hulpmiddel voor zelfreflectie en bewustwording. Ik interpreteer de kaarten met mijn intuïtie. Uit de Tarot kaarten haal ik informatie over jou pad die je aan het bewandelen bent. 

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)