Wat heb je nodig

Voor de branding van je bedrijf heb je een aantal essentiële elementen nodig. Deze elementen helpen je om een sterk en consistent merkimago op te bouwen dat jouw bedrijf onderscheidt van anderen en een positieve indruk achterlaat bij je doelgroep. Hier zijn de belangrijkste dingen die je nodig hebt voor een effectieve branding van je bedrijf:

01  Een goed doordachte merkidentiteit:

Dit omvat het definiëren van je missie, visie en kernwaarden. Het is belangrijk om te begrijpen waar je bedrijf voor staat en wat je wilt uitdragen naar je klanten en de markt.

02  Een uniek logo:

Een logo is het visuele symbool van je merk en het eerste dat mensen associëren met je bedrijf. Zorg voor een logo dat representatief is voor je bedrijf en dat de juiste boodschap en uitstraling overbrengt.

03  Consistente visuele elementen:

Kies een consistente kleurenpalet, lettertypen en grafische elementen die je in al je communicatiematerialen, website en sociale media gebruikt. Dit zorgt voor herkenbaarheid en versterkt je merkimago.

04  Een goed ontworpen website:

Een professionele website is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf. Zorg voor een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke website die de waarden en het aanbod van je bedrijf goed weergeeft.

BRANDING PAKKET

Bestaat uit;

  • Uniek logo ontwerp
  • Premium website
  • Webhosting
  • Domeinregistratie
  • Advies bij merkregistratie (BOIP)

€ 1650,-

Excl. btw

Grafisch vormgever

Maak ook eens kennis met mijn wereld van de grafisch design – een creatieve wereld waar ik visuele communicatie tot leven breng.

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)