Ontdek de kracht van brainstormen

Brainstormen, ik hou d’r van! Overal waar ik kom of ben zie ik kansen, ideeën en doe ik veel inspiratie op. Kansen liggen letterlijk op straat maar velen zien ze niet, of lopen vast in hun eigen onderneming om te groeien waardoor ze het niet meer zien. Ik ga je daarbij helpen! Nee ik ben geen coach en ga je ook niet coachen. Ik ga voor jouw de kansen en ideeën wat ik zie op straat met jou delen. Je krijgt toegang tot mijn dagelijkse ingevingen. Wat je ermee doet is natuurlijk geheel aan jezelf.

Ik help je op weg om jouw bedrijf naar Next Level te tillen. We gaan in 3 maanden tijd samen brainstormen over jouw bedrijf. We spreken af waar jij dat wil. Bij mij op kantoor in Hoorn, tijdens een lunch ergens bij een strandtent of misschien bij jou op de zaak. Het maakt niet uit waar dan ook in Nederland.

Wat gaan we doen?

We houden 2x een live brainstormsessie. We bedenken ideeën, maken plannen en leggen Tarotkaarten. Het wordt een groot ideeën festijn! Ik kom naar je toe waar dan ook.
*Buiten Nederland? Vraag naar de mogelijkheden.

Binnen 3 maanden gaan wij jouw bedrijf naar Next Level tillen. Nee ik ga je niet coachen, je bent namelijk zelf ondernemend genoeg. Ik ga voor jou brainstormen en mijn ideeën delen. Wat je ermee doet is geheel aan jou.

We gaan 2x een Tarot kaartlegging doen. Dit gaan we tijdens de brainstorm sessies doen. 1x bij de eerste 1-op-1 en 1x na 3 maanden bij de 1-op-1 brainstormsessie.

In de tussentijd hebben we Whatsapp contact of plannen we een call in. Je kunt 7 dagen per week contact opnemen. Of het nou WhatsApp is, bellen of een zoomsessie... Wat jij prettig vindt.

Ik zorg dat jij weet waar de sleutel ligt van winnende producten en diensten. En alles wat jou zal stimuleren om te groeien in jouw bedrijf. Of je nu een start-up opricht, een gevestigd bedrijf runt, of ergens daartussenin opereert, het vinden van de juiste partners of leveranciers kan het verschil maken tussen stagneren en floreren.

Wanneer nodig doen we vaker een Tarot kaartlegging om net even die bevestiging te mogen ontvangen.

Een Business Planner die door mijzelf ontworpen is.

Een kaartendeck met 25 positieve business spreuken. Door mijzelf ontworpen.

Na 3 maanden heb jij vooruitgang geboekt en ontvang jij een geweldig YOU DID IT! Award! Want jou business is (weer) up and running op een ander en hoger niveau.

PAPER ADDICT PLANNER

49 EURO

5/5

BUSINESS PLANNER

Ontvang bij “Brainstormen met Tarot” ook mijn
zelf ontworpen Business Planner helemaal voor niets! 

Een business planner is een onmisbaar instrument voor succesvol ondernemen.
Het stelt je in staat om je doelen en visie duidelijk te formuleren, je activiteiten
efficiënt te plannen en te organiseren, strategische beslissingen te nemen en
je voortgang en groei bij te houden. Of je nu een start-up opricht, een bestaand
bedrijf uitbreidt of jezelf wilt heroriënteren, een business planner biedt structuur,
focus en richting om je ondernemersreis te ondersteunen.

De business planner is ook los verkrijgbaar. Klik op nu kopen voor een los exemplaar.

YOU DID IT AWARD

Brainstormen met Tarot

Brainstormen is een krachtige techniek om nieuwe ideeën te genereren en creatieve oplossingen en ideeën te vinden. Maar wat als ik je vertel dat je ook een tool kunt toevoegen aan een brainstormsessie om nog diepere inzichten te verkrijgen. Dat zijn de Tarotkaarten, die helaas vaak worden geassocieerd met waarzeggerij, wat helemaal niet het geval is. Tarotkaarten is geen toekomstvoorspelling. Tarot legt een spiegel voor en kan gebruikt worden als bron van inspiratie en zelfreflectie.

Ik gebruik tarot in een brainstormsessie om je te helpen om creatieve inzichten te ontdekken. Tarotkaarten is rijk aan symboliek en archetypische beelden die een bron van inspiratie kunnen zijn voor brainstormen. Elke kaart vertegenwoordigt verschillende aspecten van het leven, emoties en uitdagingen. Ik laat mijn verbeelding de vrije loop, concentreer mij op mijn intuïtie en zet mijn eigen gedachten aan de kant. Alles wat nu bij mij binnenkomt zijn de antwoorden op jou of mijn vraag. Alle antwoorden liggen namelijk in jezelf. Kom bij je intuïtie en je hebt je antwoordt. Klinkt makkelijker dan dat het is. Maar iedereen kan het.

Tarot is tijdens het brainstormen een hulpmiddel wat zal helpen om nieuwe inspiratie en ideeën te ontdekken die je kunt gebruiken in jouw bedrijf of voor jezelf als persoon. Na het brainstormen met tarot is het waardevol om tijd te nemen om te reflecteren op de inzichten die we hebben opgedaan.

We gaan je denken verbreden en unieke ideeën genereren. Wees open-minded, en ontdek welke verborgen schatten van inspiratie je zult ontdekken tijdens onze geïnspireerde brainstormsessies met tarot!

Tarot

Aan de hand van een Tarot kaartlegging gaan we kijken waar je nu staat en waar je heen gaat, en wat is nodig om naar Next Level te gaan. We doen een Tarot kaartlegging tijdens ons eerste 1 op 1 brainstormsessie en 1 Tarot kaartlegging na 3 maanden. Wat heb je in die 3 maanden bereikt. Nee Tarot voorspelt niet de toekomst, onthoud dat goed. 

Je hebt altijd toegang tot mijn WhatsApp. Ook wanneer ik ineens een ingeving krijg. Dat kan namelijk op elke moment of waar dan ook gebeuren, dan app ik jouw direct mijn ideeën. 

Soms is er niets krachtiger dan een oprechte één-op-één interactie. Geen afleidingen, geen groepsgesprekken – alleen jij en ik, gericht op wat voor jou belangrijk is. Boek daarom geheel vrijblijvend eerst een 1-op-1 gesprek bij mij in Hoorn.

Steeds wanneer ik een ingeving krijg met een geweldig idee voor jou, dan app ik jouw direct mijn ideeën. Dat kan op elke moment van de dag of waar dan ook gebeuren,.

Een individuele Tarot kaartlegging geef ik bij mij op kantoor in Hoorn. Vaak duurt een kaartlegging ongeveer een half uur en kost 50 Euro.

*Na aankoop neem ik binnen 24 telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Wat is een Tarot kaartlegging

Een Tarot kaartlegging is geen voorspelling van de toekomst, maar een hulpmiddel voor zelfreflectie en bewustwording. Ik interpretatie de kaarten met mijn intuïtie. Uit de Tarot kaarten haal ik informatie over jouw pad die je aan het bewandelen bent. Ben je op de juiste weg, wat kun je doen in bepaalde situaties of neem je de juiste beslissing? De Tarot kan hier allemaal antwoorden op geven.

Tarot geeft je veel inzicht wanneer je de juiste vragen stelt. Stel daarom open vragen en geen vragen die beantwoord kunnen worden met ja of nee. Vraag bijvoorbeeld niet “moet ik mijn vliegticket vandaag boeken of volgende week”. Dit zijn vragen waar geen antwoord op wordt gegeven. Vragen die beginnen met hoe?, waarom?, wat? of wie?, zijn goede vragen om antwoorden te krijgen uit de Tarot.

Investeer in jezelf

Betaling:
- Eenmalig 4K
- Achteraf betalen
- Of in 3 maandtermijnen 1333 Euro

50 Euro

*Buiten Noord-Holland komen er reiskosten bij. Neem eerst contact met mij op.

De resultaten van deze investering zullen uiteindelijk de moeite waard zijn,
omdat ze je in staat stellen om een meer vervuld, succesvol en gelukkig leven te leiden.
Judith
Ideeën verspreider
Believe in yourself! If cauliflower can become pizza, you can do anything! Inspirational quote sign
"Door te investeren in jezelf vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je zelfvertrouwen, veerkracht en eigenwaarde. Het stelt je in staat om uitdagingen aan te gaan, nieuwe kansen te benutten en persoonlijke en professionele doelen te bereiken."

Investeer in jouw bedrijf maar ook in jezelf

Investeren in jezelf is een van de meest waardevolle en lonende beslissingen die je kunt nemen. Het gaat verder dan alleen tijd en middelen besteden aan externe doelen en verplichtingen; het gaat over het bewust toewijzen van tijd, energie en middelen aan je eigen groei, ontwikkeling en welzijn.

In jezelf investeren betekent erkennen dat je het waard bent om te groeien, te leren en je volledige potentieel te realiseren. Het omvat het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het verbeteren van bestaande kwaliteiten, het vergroten van je kennis en het versterken van je persoonlijkheid.

Het investeren in jezelf kan verschillende vormen aannemen, zoals het volgen van opleidingen of cursussen, het lezen van boeken, het bijwonen van seminars of workshops, het aangaan van mentorschappen, het opbouwen van gezonde gewoonten en het verzorgen van je fysieke en mentale welzijn.

Quote says I’m not bossy I just have better idea

Door te investeren in jezelf creëer je een solide basis voor succes, geluk en vervulling in alle aspecten van je leven. Dus neem de tijd om te reflecteren, stel doelen en maak bewuste keuzes om in jezelf te investeren. Het is een investering die een leven lang meegaat en een positieve impact heeft op alle gebieden van je leven. Jij bent de belangrijkste persoon die je ooit zult investeren – en de resultaten zullen het waard zijn.

MIJN GEGEVENS

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp
1
Scan de code
Hi!
Heb je een vraag? Stel ze gerust :)